HUMOR - HARMONY - RISK - TENDERNESS - TRADITION
HUMOR - HARMONY - RISK - TENDERNESS - TRADITION

Acrobàcia Mínima és una companyia de circ que desenvolupa disciplines circenses com portés acrobàtics, equilibris i parada de mans. Paral·lelament estan en un constant desenvolupament d´altres disciplines escèniques com la dansa i el teatre.

 

Fins al moment havien dut a terme tres espectacles de petit format, participant en diferents festivals nacionals i internacionals.

L'any 2018 estrenen el seu nou espectacle, Seu-te!, de la mà del reconegut director Lucas Escobedo. L'espectacle és seleccionat en el certamen Alacant a Escena amb una gran acollida, guanyant el Premi de l'Públic al festival ArtenBitrir 2018.

Gràcies a això no han parat de treballar en diferents localitats, fires i festivals nacionals com FETEN, MIM a Sueca o Fira CircoRED entre d'altres, i Europeus com és la fira Performance de Paderborn (Alemanya).

 

El seu treball a espais urbans i oberts els ha portat a plantejar-se diferents formes de relació amb el públic. Profunditzant en aquest concepte, aquest duo d´acrobàcia decideix donar un pas endavant i portar a terme un projecte que els permetrà involucrar a l´espectador a un joc que ofereix la investigació amb l’objecte i el moviment com a motor de l´acció.Descarga
DOSSIER Seu-te! (street show)
Dossier Seu-te! street.pdf
Documento Adobe Acrobat 1.0 MB